Afscheid

Het maken van foto’s voorafgaand aan een afscheid van een dierbare, maar ook tijdens het afscheid, blijkt zeer waardevol te zijn. Al is fotografie vaak niet het eerste waar je aan denkt als je afscheid moet nemen van een dierbare. Mooie foto’s geven een blijvende herinnering en leveren een bijdrage aan het verwerken van het verlies.


Een afscheidsreportage is mogelijk als je weet dat een afscheid nadert. Naast het maken van foto’s in een ongedwongen sfeer, biedt de reportage een fijn moment van samenzijn waarbij nieuwe herinneringen gemaakt worden.


Een fotoreportage tijdens de uitvaart van een dierbare geeft je de gelegenheid om de dienst op een later moment nog eens rustig terug te kunnen kijken. Het album biedt troost en helpt mee aan het verwerken van het verlies. Ook aan de mensen die niet bij de begrafenis of crematie aanwezig konden zijn.


Op de website is vanwege privacy redenen een summiere selectie foto's zichtbaar. Voor een inkijkje in meer portfolio materiaal neem gerust contact met mij op.


Time flies, but memories last forever.